Ontmoetingsdag vzw Limen in Brasschaat.

Als vereniging van en voor Bijna doodervaarders en geïnteresseerden ontvangen we op 16 November Rolf Nuyts als spreker met als onderwerp:

"Het leven voor en na de dood"

Bestaat er leven na de dood?
Kan je overleden mensen ontmoeten?
Zijn er verschillende werelden na het overlijden?
Kan je deze nu al bezoeken?

Het antwoord op al deze vragen is: Ja!


Wanneer deze kennis het geloof voorbijgaat en een weten wordt, heeft dit een enorme impact op ons persoonlijk bestaan. Op z'n tiende kwam Rolf voor het eerst bewust in aanraking met het fenomeen Buiten-Lichamelijke-Ervaringen. Rolf heeft verschillende "gesprekken" gehad met mensen die de fysiek-aardse realiteit hebben verlaten. We onderzoeken wat de ervaringen van de overledenen voor ons kunnen betekenen en welke levenslessen wij hieruit kunnen trekken.

Om door de wereld van het leven na de dood te kunnen reizen maakt Rolf gebruik van de door Bob Monroe ontwikkelde Hemi-Sync© techniek voor het exploreren van het menselijke bewustzijn. Op die manier kun je buiten de tijd, naar andere dimensies en... voorbij de dood reizen. Dankzij dit systeem is het mogelijk specifieke bewustzijnstoestanden voor langere tijd vast te houden. In plaats van jarenlange meditatie kan je deze werelden veel sneller bereiken en ze zelf en zonder gevaar betreden. Zo komen we bij de zin van dit "Aardse bestaan", en de plaats en opdracht van de Mens in dit geheel.
Deze lezing is de ideale kennismaking om je inzicht te verruimen dat het menselijk potentieel geen grenzen kent. Er wordt voorbijgegaan aan dogma's, geloofsstelsels en overtuigingen. Het enige dat gevraagd wordt om in overweging te nemen is... dat je meer bent dan je fysieke lichaam.

Na deze lezing is er uiteraard tijd voor vraagstelling en kan in een rustige omgeving verder over deze materie van gedachten worden gewisseld.


ADRES: Brasschaat, Grasdries2
AANVANG 14:00 uur - EINDE/ 17:30 uur.
Inkom leden Limen en NetwerkNDE 10 Euro - Niet leden 15 Euro.
Vooraf inschrijven is niet nodig, uiteraard zijn al onze medewerkers voor uw vragen aanwezig en natuurlijk ook de uitgebreide boekentafel (geen bancontact)Hoe geraak ik op de locatie?

Met de auto:
-parkeer Miksebaan (parking op terrein begraafplaats en op de baan zelf) - neem de wandelweg (naast huisnummer 183) OF Isenbaertlei en eerste straat (Miksebeekstraat) links
-parkeer De Aard, in de straat of op de kleine parking hoek De Aard en Prins van Oranjestraat. Vanaf de kleine parking, aan de overkant van de Prins van Oranjestraat, na enkele meters, is een wandelpad naar de zaal.
-er zijn 2 parkeerplaatsen, voor de zaal, voorzien voor mindervaliden.
-er zijn ook parkeerplaatsen einde Oude Hoeveweg (cirkelvorm) - de weg verandert in een wandelpad - neem wandelpad, dan eventjes links en weer links (achter de huizen gebouwd rond de cirkelvormige baan).

Met de trein:
Er is een regelmatige treinverbinding met de lijn Antwerpen-Centraal/Roosendaal afstappen in station Ekeren - neem dan bus nr.730 - zie verder bij busverbinding.

Met de bus:
Bus 780: Wijnegem - Schoten - Brasschaat - Kapellen - Zandvliet. Afstappen bushalte Elshoutbaan - ga richting Miksebaan begraafplaats en neem wandelpad naast huisnummer 183.
Bus 730: Antwerpen Rooseveltplein - Ekeren - Brasschaat. Afstappen in Brasschaat, halte begraafplaats (Miksebaan) - ga naar overkant straat en neem wandelpad naast huisnummer 183IEDEREEN VAN HARTE WELKOM !
A4 Afdrukbare affiche.


Stratenplan

Copyright © 2020 Iands Flanders / Limen vzw